Permanente Make-up

Wat is PMU?
Permanente make-up blijft ongeveer 1 tot 4 jaar zitten. Met PMU kunt u uw wenkbrauwen verfraaien, een eye-liner zetten, de liplijn te verduidelijken maar ook littekens camoufleren

 

 

Hoe lang  blijft het zitten?

De pigmentatie zal na verloop van tijd vervagen. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst en door de natuurlijke huidvernieuwing van de opperhuid zal de pigmentatie vervagen en uiteindelijke vrijwel in zijn geheel verdwijnen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal zijn er zo’n 2 tot 3 behandelingen nodig. Eerst worden de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment besproken. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt Bent u hierover tevreden dan wordt het pigment in de huid gebracht. Vaak is de pigmentatie in het begin iets donkerder dan gewenst. Een paar dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Na enkele weken vindt de tweede behandeling plaats, er kunnen dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur. Zonodig volgt een derde behandeling. Eenmaal per jaar komt u terug om de PMU bij te werken.

Wat zijn de kosten?
Gemiddeld €350,- Dit is afhankelijk van locatie en groote.
Voor een juiste indicatie dient u contact op te nemen met onze PMU specialist.